Intr-un castron mare se bate untul cu zaharul pudra pina cind se obtine o crema usoara si spumoasa.Se adauga si se amesteca oul si vanilia.Se combina faina,bicarbonatul,sarea de lamiie si sarea,se adauga treptat in mixtura cremoasa.Se ruleaza aluatul in doua suluri;se infasoara fiecare in folie de plastic.Se dau la frigider o ora sau pina se intaresc.
Se taie aluatul in felii groase de 6mm.Se pune pe fiecare un snickers si se stringe aluatul in jurul lui.
Se pun prajiturile pe tavi de copt neunse la distanta de 5cm.Se coc timp de 8-10 min,pina se rumenesc.Se racesc pe gratar.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii