Pentru prajiturelele moi de ciocolata
Incalzeste cuptorul la 200⁰C.
Topeste ciocolata cu untul la bain-marie.Intre timp bate ouale cu 100 gr zahar brun, vanilia, romul, cacaoa si sarea.Adauga ciocolata si untul topite si amesteca pana la omogenizare.
Unge cu unt 4 vase termorezistenete a cate 150 ml.Tapeteaza-le cu 20 gr zahar brun, inlaturand excesul.Toarna amestecul cu ciocolata in vase si da-le la cuptor 10-12 minute pana cand aluatul s-a intarit la suprafata dar in centru este moale.Lasa prajiturelele sa se raceasca 1 minut apoi intoarce-le pe farfurie si serveste-le cu sosul de cafea.
Pentru sosul de cafea
Amesteca toate ingredientele pana la omogenizare.
http://lauradfood.blogspot.com/
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii