Incalzim cuptorul la 150 de grade si tapetam o tava de muffins.
Intr-un bol amestecam faina de biscuiti cu untul pana a devenit o compozitie uniforma. Punem in fiecare manseta o lingura de biscuiti cu unt o nivelam si cu fundul unui pahar o presam bine si da-m la congelator ptr 15 minute.
Amestecam branzeturile si turnam peste baza de biscuiti pana la 3/4 din manseta. Cu o lingurita luam picaturi din dulceata sau gem si picuram pe fiecare prajitura.
Coacem 18-20 de minute pana sunt rumenite Se pastreaza in frigider pana la servire - sunt foarte gustoase.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii