Am frecat untul cu zaharul.Cand s-a topit zaharul pe jumatate, am adaugat ouale unul cate unul si am batut pana ce s-a topit zaharul de tot.Faina am amestecat-o cu praful de copt si apoi am adaugat-o un compozitia de oua si unt.Compozitia a iesit ca o smantana groasa.Am turnat o parte (jumatate sau trei sferturi) in tava tapetata cu hartie de copt.Compozitia ramasa am amestecat-o cu cacao si am turnat-o peste compozitia alba.Am nivelat si am pus compozitia la cuptor pentru 35 de minute la treapta 2.
Am adaugat visinele (fara samburi) dupa 10 minute peste prajitura.Eu asa adaug fructele peste prajitura, dupa ce s-a copt putin ca sa nu se lase toate pe fundul tavii.
Am preparat budinca de vanilie conform instructiunilor de pe pachet si cand s-a racit am amestecat-o cu untul.A iesit destul de multa cantitativ.Cred ca ma folosit doar un sfert pentru aceasta prajitura, restul am folosit-o la prajitura alba ca zapada.
Dupa ce am pus si crema din budinca, am topit ciocolata cu frisca lichida si am glazurat-o.Sfat: folositi ciocolata buna sau ciocolata cu lapte!eu era sa o dau in bara pentru ca am combinat ciocolata buna cu una mai putin buna.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii