Merele curatate se dau prin razatoarea mare. Se amesteca ingredientele uscate faina, grisul, praful de copt, nuca taiata potrivit si sarea. Se amesteca merele cu zaharul, coaja de citrice, stafidele hidratate in rom cu tot cu sirop si scortisoara dupa care se adauga ingredientele uscate treptat, la final se adauga ouale si bucatile de unt, se amesteca bine si se varsa intr-o tava potrivita. Se da la cuptor pentru vreo 60 de minute. Se pudreaza cu zahar si se taie rece.
Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustosIncearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...
Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii