Prima data spalam visinele, le scoatem samburii si le punem intr-o sita la scurs.
Blatul:
Ouale le mixam spuma cu un praf de sare si zahar.
Adaugam uleiul, laptele si extractul de vanilie.
Praful de copt il amestecam cu faina si le incorporam treptat.
Ungem o tava mare de aragaz cu margarina si o tapetam cu hartie de copt.
Turnam jumatate din compozitia de blat si o introducem in cuptorul incins, la o temperatura potrivita pentru 12 minute.
Umplutura:Amestecam branza cu zaharul, ouale, coaja de lamaie, extractul de vanilie si le mixam bine.
Scoatem blatul din cuptor, intindem crema de branza, apoi asezam visinele care le trecem mai intai prin pesmet.
Restul de blat il turnam uniform peste prajitura.
Reintroducem tava in cuptor pana prajitura prinde o culoare rumena deasupra, cam 35-40 de minute dureaza.
Cand este gata o scoatem si o lasam sa se raceasca.
Se pudreaza cu zahar si servim.
Pofta buna!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii