Merele curatate date prin razatoarea mare se lasa dupa gust cu zahar (o lingura cu virf) si scortisoara (o lingurita plina), pina lasa zeama. Biscuitii sfarimati (cu sucitorul) se sfarima pina se fac ca grisul. Untul la temperatura camerei se intinde pe tava cit mai egal, iar peste el se presara uniform biscuitii, apoi merele nestoarse tare; se da la cuptor sa se coaca merele 20 de minute la foc potrivit.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii