Prajitura Tort de ciocolata cu mere

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Prajitura Tort de ciocolata cu mere

Ingrediente

  • 6 oua
  • 12 linguri zahar
  • 5 cuisoare
  • 4 linguri pesmet
  • 12 linguri faina
  • 3 mere
  • un praf de copt
  • un praf de sare
  • 150 g unt
  • 150 g ciocolata menaj
  • 3 linguri cacao

Mod de preparare

Mai multe retete vizitati blogul meu: wwww.bunataticulinare.wordpress.com

Eu am facut blat de tort!

Se separa ouale. Galbenusurile se freaca cu 6 linguri de zahar, apoi se adauga untul cu ciocolata topita. Se presara 4 ling de pesmet. Separat albusurile se bat cu mixerul; la sfarsit se adauga zaharul(6 ling)si cuisoarele zdrobite. Peste albusuri se pune compozitia de galbenusuri un pic cate un pic...Se adauga faina si cacao treptat cat si praful de copt si sare.Se amesteca bine.

Se pune intr-o tava cu hartie de copt. Apoi deasupra se presara merele taiate cuburi mici.

Se pune la cuptor aproximativ 25 de minute.

Inainte de a o scoate cu 10 minute se pune deasupra ciocolata menaj taiata marunt.

Pofta buna!

Mai multe retete vizitati blogul meu: wwww.bunataticulinare.wordpress.com

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala cu branza dulce

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas

Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas

Incearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...

Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste

Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste

Incearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...

Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise