Tiramisu rețeta originală

Tiramisu rețeta originală

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 gr piscoturi
  • 4 oua
  • 500 gr mascarpone
  • 4 lg zahar
  • 1/2 l cafea naturala
  • 1 lingura cacao

Mod de preparare

Mod de preparare Tiramisu rețeta originală:

Se separa ouale, albusul se bate spuma tare. Se freaca galbenusul cu zaharul, apoi se adauga treptat la albus. Se amesteca apoi compozitia cu mascarpone, pana se obtine o pasta.

Intr-un recipient ( tava, platou) se va aseza un rand piscoturi. Acestea le vom insiropa cu cafeaua in prealabil pregatita. Peste ele se va pune un strat de crema. Se continua asa pana la epuizarea materalului (piscoturi, cafea, crema).

Cand totul e gata se pudreaza pe deasupra cu cacao. Se pune la frigider 1/2 h si se serveste rece.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise