Tiramisu rețeta originală
Mod de preparare: Praful pentru blat, ouale, untul, laptele se mixeaza la viteza mica pana la omogenizare apoi 3 min la viteza mare. Compozitia obtinuta se toarna intr-o tava de 35x32 cm, tapetata cu hartie de copt, apoi se introduce la cuptorul preincalzit timp de 25 min. Dupa ce s-a racit se indeparteaza hartia, iar blatul se taie in doua pe verticala. Pentru sirop se pun la fiert 300 ml lapte cu 3 linguri zahar si se lasa pana fierbe. Cu acest sirop se insiropeaza ambele blaturi. Praful de crema, 500 ml lapte se mixeaza 5 min. Peste prima jumatate de blat se adauga 1/2 cantitate de crema. Se pune al doilea blat cu partea insiropata peste crema si se insiropeaza cu restul de sirop. Se pune cealalta 1/2 cantitate de crema. Se pudreaza cu cacao si se tine la frigider minim 2 ore.
Mai simplu si mai ieftin decat Tiramisu rețeta originală
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii