Se face o crema din Finetti, unt si pliculetele de ness, la cald. Eu faceam aceasta \"prajitura\" in caminul facultatii, nu aveam aragaz dar aveam un cuptor cu microunde in care puneam cutia de Finetti pana capata o consistenta moale, apoi untul si le amestecam energic, sa nu se formeze cocoloase, dupa care adaugam ness-ul si stafidele. Din zahar, esenta de rom si apa se face un sirop. Se aseaza intr-o tava un strat de biscuiti, se insiropeaza (dar nu in exces), se pune o parte din crema, alt strat de biscuiti, sirop, crema, etc. Se orneaza cu frisca. Eu am presarat putin ness si pe frisca. Se lasa de pe-o zi pe alta in frigider si se serveste in ziua urmatoare.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii