Aluatul:Se freaca untul spuma,se adauga zaharul,ouale,faina,bicarbonatul si se da compozitia la rece.Se intinde aluatul,se unge cu umplutura,se ruleaza,se unge cu ou deasupra si se da la cuptor o jumatate de ora.
Umplutura:se prepara oparind nucile macinate si amestecate cu zahar,cu laptele fierbinte.Se foloseste dupa ce s-a racit.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatIncearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...
Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii