Pentru aluat: Untul cu zaharul si galbenusul de ou le-am amestecat bine pana s-au incorporat. Separat am pus faina, cacaoa, bicarbonatul si vanilia, le-am amestecat putin si le-am pus si pe ele in vas, peste am pus si esenta de rom pentru un plus de aroma si am framanatat pana am obtinut un aluat pe care l-am impartit in 2 si le-am pus in folie de plastic si date la congelator (aprox. 20 min) pentru a se intari si pentru a le da mai usor pe razatoare.
Umplutura: Amestecam branza cu un praf de sare, adaugam ouale, zaharul, vanilia si esenta si amestecam pana se incorporeaza bine totul.
Intr-o tava, (eu am avut yena dreptunghiulara), am pus hartie de copt, am scos prima bila de aluat de la congelator, am dat-o pe razatoare si am pus intins-o cat sa acopere toata suprafata tavii. Peste am pus umplutura de branza, iar deasupra cealalta bila de la congelator data si ea pe razatoare cat sa acopere toata suprafata umpluturii de branza.
Am dat-o la cuptor pentru aprox. 50 minute. Se taie cand este rece.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii