Prima data se prepara crema. Se pune la fiert la bain-marie, dupa fierbere se adauga cicolata rupta bucatele si nessul. Se lasa sa dea in fiert si se mentine inca 5 minute. Se lasa la racit si se baga la frigider pentru 3 ore, dupa care se va bate spuma, iese o crema destul de taricica.
Blatul: se bat ouale spuma cu zaharul si zaharul vanilinat, aproximativ 10 min, se adauga apa lingura cu lingura. Se adauga cacaua si faiana amestecandu-se incet cu o lingura de lemn. Se pune la copt in tava unsa si tapetata, la foc potrivit. Dupa ce s-a racit se taie in doua de-alungul ei. Se insiropeaza, dupa preferinta, mai mult sau mai putin.
Se pune crema intre staturile de blat. Deasupra se pune dulceata sau glazura.
Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureDoriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...
Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasaIntr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.
Budinca de cozonacRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii