Se topesc 50 gr de unt intr-o tigaie care sa fie rezistenta la cuptor, la foc mic. Cand e topit complet, pune peste el o lingura de apa si 100 gr de zahar. Dupa 5 minute, timp in care se formeaza un caramel onctuos, pune prunele, amesteca usor, apoi indeparteaza tigaia de foc.
Mixeaza bine restul de zahar si de unt. Dupa ce obtii o crema usoara, pune treptat galbenusurile (amesteca dupa fiecare). Cand e gata, pune faina, malaiul si cacao.
Se bat bine albusurile. Dupa ce se intaresc, se pune peste compozitia precedenta, amestecand usor. La final se pune totul peste prune. Se pune totul la cuptor pentru aproximativ 20-30 de minute.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii