Se separa ouale.
Se separa ouale. Se bat albusurile cu zaharul si un varf de cutit de sare pana se dubleaza in volum.
Se freaca galbenusurile cu uleiul. Se adauga esenta de vanilie si faina cernuta peste galbenusuri si se amesteca bine.
Se adauga in aluat praful de copt stins in putina zeama de lamaie sau otet, se amesteca, iar la final se incorporeaza usor albusul batut spuma.
Se pune zaharul la topit in tigaia de fonta. Dupa de s-a caramelizat zaharul se adauga mere curatate si feliat si coniacul, apoi se toarna aluatul deasupra.
Se coace in cuptorul preincalzit la 180 grade C, timp de 30-40 de minute.
Pofta buna !
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii