Se spala merele, se indeparteaza cotoarele si se taie cubulete.
Se spala merele, se indeparteaza cotoarele si se taie cubulete.
Se pun merele in tigaia non aderenta alaturi de zahar, scortisoara si anason alaturi de boabele de struguri. Se gatesc pana se caramelizeaza merele.
Se sfarmiteaza biscuitii si se amesteca cu untul.
In tigaie nonaderenta se caleste amestecul de biscuiti cu unt.
Se pun merele caramelizate impreuna cu strugurii in cupe si presara deasupra aluatul sfarmicios.
Se poate servi impreuna cu inghetata de vanilie.
Pofta buna !
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii