Frisca se bate spuma tare, apoi se incorporeaza cocosul cu lingura.
Se ia cate o foaie de pandispan si se intinde crema pe ea, astfel incat ultima foaie sa fie de pandispan.
Se face o glazura ( a se vedea separat reteta: http://www.gustos.ro/retete-culinare/glazura-de-ciocolata-3.html) si se intinde deasupra prajiturii.
Se poate presara cocos peste glazura.
Se da la frigider pentru cateva ore.
Sa aveti pofta!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii