Intr-un castron se amesteca prima data faina apoi zaharul, sarea, cacaua, praful de copt si nucile fin macinate. Apoi se adauga apa, marmelada si se amesteca , iar la final se adauga uleiul.Se amesteca foarte bine si se pune aluatul in tava unsa cu putin ulei si tapetata cu faina si se da la cuptor 40 min.
Intre timp se face glazura de ciocolata astfel:
Se pune zaharul cu apa intr-o cratita si se lasa pe foc pana se topeste zaharul, amestecand din cand in cand , apoi se adauga cacaua si margarina si se mai lasa pe foc pana se ingroasa. Dupa ce s-a copt prajitura se pune glazura deasupra si se lasa sa se raceasca. Se serveste cu frisca si visine sau pur si simplu asa cum este.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii