Blatul: 8 albusuri se bat cu 300 de grame de zahar. Cand capata consistenta se adauga 200 de grame de nuca de cocos si 5 linguri de faina. Se toarna amestecul intr-o tava unsa si tapetata si se da la cuptor.
Crema: 8 galbenusuri se freaca cu zahar,se adauga 4 linguri de faina si 8 linguri de lapte. Se amesteca bine si se fierbe pe baie de aburi pana ce se ingroasa. Se ia de pe foc si se lasa sa se raceasca. cand e rece se amesteca cu 300 de grame de unt si 2 pliculete de zahar vanilat.
Se intinde crema pe blatul racit si se presara nuca de cocos.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii