Se mixeaza albusurile cu 200 gr zahar si 6 linguri de apa.
Se mixeaza albusurile cu 200 gr zahar si 6 linguri de apa.
Se mixeaza galbenusurile cu 200 gr zahar, 6 linguri de apa, esenta de lamaie pana obtinem o pasta.
Incorporam albusurile batute spuma in compozitia de galbenusuri amestecand usor.
Incorporam in compozitie faina si malaiul.
Turnam compozitia int-o tava unsa sau cu hartie pergament.
Asezam deasupra zmeura, jumatate simpla, jumatate tavalita prin zahar pudra.
Se coace in cuptorul preincalzit timp de 15-20 de minute la 200’C.
Dupa ce s-a copt, se pudreaza si se lasa la racit.
Se amesteca iaurtul grecesc cu zaharul pudra si esenta de vanilie.
Se taie prajitura dupa forma dorita, se pune un strat de prajitura, un strat de iaurt grecesc, zmeura, apoi repetam si ornam cu zmeura si fructe de sezon.
Se serveste rece. Pofta buna !
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii