Prajitura pufoasa cu piersici. Ouale impreuna cu zaharul le mixam pana cand zaharul se topeste .
Ouale impreuna cu zaharul le mixam pana cand zaharul se topeste .
Adaugam uleiul, praful de copt si faina .
Amestecam pana cand se omogenizeaza bine .
Intr-o tava unsa cu unt turnam compozitia .
Piersicile spalate si lasate sa se usuce le-am taiat in felii de aproximativ 1 cm latime .
Le asezam in tava deasupra aluatului si dam la cuptorul incins la 180 grade. Am folosit o tava de 20x30 cm .
Verificati dupa 20 minute daca este copt blatul .
Lasati sa se raceasca, pudrati cu zahar si serviti.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii