Pentru blat se face o compozitie din;
a) albusurile se bat spuma cu zaharul tos
b) galbenusurile se amesteca cu zaharul farin si cu praf de copt stins in lapte.
Compozitia ,,b,, se toarna peste compozitia ,,a,, si se adauga faina si cacao.
Pentru crema se amesteca ouale cu zahar si cacao si se fierb pe aburi pana se ingroasa.
Se raceste si se adauga peste untul alifiat.Se poate pune vanilie si rom in crema si se pune peste prajitura.
Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustosIncearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...
Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii