Se amesteca primele 3 ingrediente, intr-un castron. Se adauga ouale si se amesteca cu mixerul inca 3 minute sau mai mult. Se adauga si smantana si se amesteca pana se incorporeaza.
Se adauga faina amestecata cu praful de copt si bicarbonatul. Se da drumul la cuptor la 174°C (350°F).
Intr-un alt castron se amesteca bine cele 80 de grame de margarina cu zaharul maro si scortisoara. Se adauga nucile taiate bucatele.
Aveti nevoie de o forma de chec lunga sau o forma ca cea din imagine cu diametrul de 10”. Se unge bine cu grasime. Se pune jumatate din aluat, apoi jumatate din amestecul cu nuca, cealalta jumatate de aluat peste care se pune amestecul cu nuca ramas. Se da la cuptor aproximativ 40 de minute. Dupa ce s-a scos din cuptor se lasa 10 minute sa se racoreasca si se scoate din forma. Se lasa sa se raceasca.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii