1.Se amesteca faina cu zaharul.Se adauga margarina taiata in bucati mici, sarea,coaja de lamaie si oul. Se framanta bine.
2.Merele se spala, se curata de coaja si se taie bucati (nu prea mici).Se amesteca cu zaharul, stafidele, sucul de lamaie si scortisoara.
3.Se pune aluatul(1) intr-o tava unsa si se preseaza cu mana pana acopera tava (ca un blat).Deasupra se adauga merele(2).Se pune tava in cuptor la foc potrivit (175 grade) pentru aproximativ 40 minute.(Cuptorul trebuie sa fie incalzit dinainte)
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii