Se pune la fiert margarina impreuna cu zaharul, laptele si cacao. Dupa cateva clocote, compozitia se pune la racit, se adauga pe rand galbenusurile, faina, praful de copt si albusurile batute spuma. Aluatul se coace intr-o tava tapeta, la 180 grade, la cuptor electric 15-20 minute, iar la cuptor pe gaz, la foc potrivit, 30-40 minute.
Cand prajitura este gata se scoate din cuptor, se prepara glazura conform instructiunilor de pe ambalaj si se toarna peste prajitura rece.
Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii