Se fac foile albe din 2 oua+4 linguri de lapte+4 linguri ulei+3 zahar si jumate pachetel amoniu si faina Aluatul obtinut trebuie sa fie de consistenta aluatului de biscuiti. Se imparte aluatul in 3 parti care se intind -foile- pe dosul tavi si se coc 10 min. La fel se fac si foile cu cacao adaugandu-se in compozita aluatului cacaoa.
Crema: Se pune laptele la fiert , untul ( margarina Rama) se bate spuma cu zaharul, iar faina se amesteca cu cateva linguri de lapte dupa care se adauga peste lapte. Cand acesta s-a ingrosat se adauga untul si cacao. Se amesteca bine sa se formeze o pasta omogena. Dupa care se ia de foc se adauga 150 gr de nuca de cocos. Pe fiecare foaie se pune crema iar pe ultima foaie se pune crema si nuca de cocos ca decor.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii