Ouale se mixeaza cu zaharul pana devin cremoase.
Ouale se mixeaza cu zaharul pana devin cremoase. Se adauga alternativ, uleiul si laptele, apoi coaja de lamaie si esenta, iar la final, faina amestecata cu praful de copt. Se amesteca bine, apoi se opreste o jumatate de cana din compozitie.
Se tapeteaza o tava cu hartie de copt si se toarna compozitia.
La compozitia pastrata, se adauga cacaua si siropul de menta. Se omogenizeaza bine, apoi se toarna in tava peste compozitia galbena. Desenam cercuri cu ajutorul unei furculite.
Caisele se spala, se curata de samburi, apoi se taie in cubulete (fiind mai micute, le-am taiat in opt). Se asaza peste blat, apoi se da tava la cuptorul preincalzit, la 180 de grade C, pentru cca 30 de minute (se face testul cu scobitoarea).
Se lasa la racit, apoi se portioneaza si se serveste.
Pofta buna!
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii