Prajitura marmorata

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Prajitura marmorata

Ingrediente

  • 1 cana zahar
  • 1 cana si jumatate cu lapte de orez (sau apa minerala)
  • 2 cani faina
  • 1 plic praf de copt
  • cacao
  • coaja de portocala

Mod de preparare

Se amesteca bine zaharul cu laptele apoi se adauga treptat faina si praful de copt, se separa in 2 compozitia in una se pune cacao iar in cealalta coaja de portocala (sau nuca de cocos, vanilie). Intr-o tava unsa si tapetata cu faina se toarna un strat alb apoi un altul negru pana se termina. Se coace la 160° timp de 40-45 minute. Dupa ce s-a racit se pudreaza cu zahar pudra.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise