Se pregatesc ingredientele, ouale sa fie la temperatura camerei. Intr-un bol adaugam faina de malai si cea alba, sarea, bicarbonatul de sodiu si se amesteca bine.
In alt bol adaugam ouale intregi, zaharul si cel vanilat, coaja rasa de lamaie se razaleste pe partea mica a razatoarei, se amesteca bine pana se topeste zaharul, apoi se adauga uleiul se amesteca bine acest amestec lichid se toarna peste bolul cu faina si se amesteca bine. Adauga treptat si lapte cat cuprinde, faina.
Se amesteca bine pana se incorporeaza bine ingredientele, sa nu se faca cocoloase. Continutul prajiturii malai nu trebuie sa fie gros, nici foarte lichid, sa fie moale. Dupa ce s-au incorporat bine ingredientele se toarna compozitia in tava tapetata cu hartie de copt. Se coace la foc mic aproximativ 25 min. Se lasa pana ce se rumeneste frumos.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii