Se pregatesc ingredientele, ouale sa fie la temperatura camerei. Intr-un bol adaugam faina de malai si cea alba, sarea, bicarbonatul de sodiu si se amesteca bine.
In alt bol adaugam ouale intregi, zaharul si cel vanilat, coaja rasa de lamaie se razaleste pe partea mica a razatoarei, se amesteca bine pana se topeste zaharul, apoi se adauga uleiul se amesteca bine acest amestec lichid se toarna peste bolul cu faina si se amesteca bine. Adauga treptat si lapte cat cuprinde, faina.
Se amesteca bine pana se incorporeaza bine ingredientele, sa nu se faca cocoloase. Continutul prajiturii malai nu trebuie sa fie gros, nici foarte lichid, sa fie moale. Dupa ce s-au incorporat bine ingredientele se toarna compozitia in tava tapetata cu hartie de copt. Se coace la foc mic aproximativ 25 min. Se lasa pana ce se rumeneste frumos.
Prajitura cu capsuni si crema de mascarpone – un desert irezistibil, fin si delicios, cu blat pufos, crema catifelata si...
Prajitura cu capsuni si crema de mascarpone – un desert irezistibil, fin si deliciosReteta de mucenici moldovenesti. Mucenici moldovenesti reteta de dulce. Reteta de mucenici moldovenesti reteta cu aluat de...
Mucenici moldovenestiDescopera reteta ardeleneasca de ciorba de cartofi cu smantana si afumatura – o ciorba simpla, cremoasa si plina de arome...
Ciorba de cartofi cu smantana si afumatura. Reteta ardeleneasca simpla si savuroasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii