Prajitura magica

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa
Prajitura magica

Ingrediente

  • 4 oua
  • 250 gr nutella

Mod de preparare

Este intr-adevar o prajitura "magica" datorita faptului ca se face foarte repede, se topeste in gura, si asa cum observati, avem nevoie de doar 2 ingrediente.

Dat fiind faptul ca muncim foarte mult, avem la dispozitie foarte putin timp pentru gatit, dar cum imi place foarte mult sa gatesc, incerc sa castig timp, orientindu-ma spre retete rapide.

Asadar sa revenim la Prajitura magica. In robotul de bucatarie amestecati la viteza maxima pentru aproximativ 10 minute, cele 4 oua. Trebuie sa isi tripleze volumul si sa devina o crema pufoasa si densa.

In acest timp topim la bain-marie nutella. Cand ouale au atins consistenta dorita, incorporam incet, incet nutella, amestecind cu o lingura de sus in jos, intr-o singura directie, astfel incit sa nu "desumflam" compozitia. Dupa ce am incorporat bine nutella, punem compozitia in tava unsa cu unt si tapetata cu foarte putina faina sau hirtie de copt si coacem 15 minute la 175 grade, cuptor incins.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise