Prajitura magica

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa
Prajitura magica

Ingrediente

  • 4 oua
  • 250 gr nutella

Mod de preparare

Este intr-adevar o prajitura "magica" datorita faptului ca se face foarte repede, se topeste in gura, si asa cum observati, avem nevoie de doar 2 ingrediente.

Dat fiind faptul ca muncim foarte mult, avem la dispozitie foarte putin timp pentru gatit, dar cum imi place foarte mult sa gatesc, incerc sa castig timp, orientindu-ma spre retete rapide.

Asadar sa revenim la Prajitura magica. In robotul de bucatarie amestecati la viteza maxima pentru aproximativ 10 minute, cele 4 oua. Trebuie sa isi tripleze volumul si sa devina o crema pufoasa si densa.

In acest timp topim la bain-marie nutella. Cand ouale au atins consistenta dorita, incorporam incet, incet nutella, amestecind cu o lingura de sus in jos, intr-o singura directie, astfel incit sa nu "desumflam" compozitia. Dupa ce am incorporat bine nutella, punem compozitia in tava unsa cu unt si tapetata cu foarte putina faina sau hirtie de copt si coacem 15 minute la 175 grade, cuptor incins.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise