Cele 7 albusuri se bat spuma cu un praf de sare ,iar galbenusurile se mixeaza cu zaharul si praful de copt dizolvat in zeama de lamaie.Se amesteca albusurile cu crema de galbenusuri si se adauga faina in ploaie.Se coace in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina si se lasa 20-25 min.la cuptor .Dupa ce s-a copt se lasa sa se raceasca.
Se mixeaza galbenusurile cu zaharul adaugand laptele si se pune la foc pana se ingroasa.Dupa aceea se ia de pe foc si se adauga ciocolata razuita si cacaoa si se amescteca pana se topeste toata ciocolata.Dupa ce s-a racit se adauga margarina frecata spuma.
Se pune crema peste blat ,apoi alunele prajite si macinate si la urma spuma caramel.
Se bat albusurile spuma cu 7 linguri de zahar.Separat se caramelizeaza celelalte 7 linguri de zahar si cand capata o culoare maro inchis se pun cele 2 linguri de apasi se lasa sa fiarba.Acest sirop se toarna in fir subtire in albusurile batute si se amesteca repede.Peste spuma se pune ciocolata razuita.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii