Pentru aluat se amesteca ouale cu zaharul si margarina pana se omogenizeaza. Se adauga esenta de rom si praful de copt.Faina se adauga treptat pana ajunge la consistenta unui aluat bun de intans cu sucitorul. Se imparte aluatul in 2 si se fac doua foi. Prima foaie se aseaza in tava tapetata cu hartie pentru copt si se da la cuptor aproximativ 20 minute pana cand e coapta cam pe jumatate.Se scoate de la cuptor si se adauga umplutura compusa din gem amestecat cu nuci sau alune dupa preferinta si apoi a doua foaie.
Se da la cuptor pentru a-si intregi procesul de coacere inca 40 de minute. ( in functie de cuptor).
Se taie si se serveste rece.
Pofta buna!
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii