Pentru că,de obicei, nu-mi ies foile,am hotărât să modific reţeta acestei prăjituri care-mi place foarte tare şi am procedat astfel:
Din ouă,zahăr ,făină,praf copt,am făcut clasicul pandişpan,pe care l-am însiropat cu lapte călduţ amestecat cu rom.
Crema: Am "râşnit"biscuiţii în maşina de cafea,peste care am turnat lapte cald amestecat cu rom,până compoziţia s-a făcut pastă.Untul moale l-am frecat cu zahăr pudră,apoi cu cele 2 gălbenuşuri,cu gemul de caise.Această compoziţie am adăugat-o la pasta de biscuţi.
Am uns blatul de pandişpan cu crema rezultată,peste care am turnat bezeaua făcută la bain-marie,peste care am ras ciocolată.
A ieşit ooooo bunătate!
Bon apetit!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii