Galbenusurile se freaca cu zaharul si untul topit pana rezulta o crema fina. Se adauga incet laptele, sucul de portocale si coaja rasa; se rastoarna compozitia peste albusurile batute spuma cu un praf de sare si se amesteca usor cu miscari verticale, iar la sfarsit se incorporeaza si faina.
Se rastoarna compozitia intr-o tava mare unsa cu unt si se lasa la cuptor la foc mic 40-50min(pana se rumeneste). Dupa ce este gata, se scoate tava din cuptor, se presara nuca de cocos deasupra apoi se lasa sa se raceasca foarte bine,dupa care se taie si se pune pe platou.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatIncearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...
Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii