Am separat galbenusurile de albus si le-am pus in castroane curate si uscate. Untul l-am topit la foc mic,apoi l-am lasat sa se raceasca putin. Am mixat galbenusurile cu zaharul,esenta de vanilie si apa de trandafiri pana cand zaharul s-a topit si galbenusurile si-au dublat volumul, apoi am adaugat untul topit, faina, laptele si am omogenizat toata aceasta compozitie.
Albusurile le-am batut spuma cu un praf de sare,pana cand au devenit lucioase si s-au intarit, apoi am incorporat usor albusul in amestecul de galbenusuri.
Am scos oala multicookerului si am tapetat-o cu ulei si putina faina, am turnat compozitia prajiturii am introdus oala in aparat, am setat BAKE, apoi temperatura 180 grade si COOKING TIME 1 ora…si mi-am vazut linistita de ale mele pana cand casa s-a umplut de un miros imbietor de prajitura aromata si coapta.
Rezultatul final il vedeti in poze, prajitura s-a rumenit frumos pe margini, iar ca si decor am folosit cateva feliute de piersica, pentru a intregi acest tablou apetisant. :)
Reteta pregatita de Dana, @papabundetot.ro cu aparatul Philips Multicooker.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii