Se freaca cele 7 galbenusuri cu zaharul alternand cu cele 7 linguri de apa calda si 7 linguri cafea inka, se adauga faina cu praful de copt si la sfarsit albusurile batute spuma cu un praf de sare. Se pune la copt aprox. 30 min. Intr-o tava dreptunghiulara unsa cu margarina si tapetata cu faina. Intre timp facem crema astfel: un galbenus si 4 linguri de faina se pun pe foc (de preferat la bain marie) pana se ingroasa apoi se da sa se racoreasca. Frecam un pachet de unt cu zaharul si incorporam crema racorita putin cate putin si zaharul vanilat. Taiem blatul in 2 parti, punem 3 sferturi de crema intre foi si celalalt sfert deasupra. Radem ciocolata peste ea. O taiem a doua zi. Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii