Amesteci ingredientele, la urma albusurile batute spuma, dai la copt in tava dreptunghiulara nu foarte mare(aproximativ de 30cm lungime).
Crema 1: incorporezi ingredientele, dai pe baie de abur, pana obtii o crema consisenta.O lasi sa se raceasca, amestecand periodic.
Crema 2: amesteci zaharul cu untul pana obtii o spuma,la care adaugi cate o lingura din crema 1, amestecand cu mixerul. Obtii o crema omogena, spumoasa,pe care o asterni peste blatul racit.
Glazura: Bati cu mixerul albusurile cu zaharul, zeama de lamaie si zaharul vanilat.Dai pe baie de abur pana obtii o bezea consistenta.O asterni peste crema, razi ciocolata.Dupa ce se raceste glazura, introduci tava in frigider. Tai patrate, servesti prjitura rece.
Pofta buna!
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatIncearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...
Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii