Se cerna faina si se amesteca cu zaharul pudra cernut si el.
Albusurile se bat spuma cu praful de sare. Se adauga praful de copt, esenta de vanilie si esenta de migdale. Cand compozitia se intareste di nou, adaugam zaharul fin, cate 2 lingurite o data.
Peste albusurile batute spuma se adauga 1/3 din faiana amestecata cu zaharul pudra. Se incorporeaza usor prin "rasturnare "cu ajutorul unei spatule. Se repeta operatia de 2 ori cu restul de faina.
Aluatul se toarna intr-o forma neunsa si se coace la 170 grade Celsius timp de 40 de minute.
Se verifica daca este copt cu testul scobitorii.
Cand este gata scoatem prajitura din cuptor, intoarcem forma cu fundul in sus si o lasam la racit pe un gratar.
Dupa ce s-a racit complet, se desfac marginile cu
ajutorul unui cutit apoi se rastoarna pe un platou. Se pudreaza cu zahar pudra si se serveste cu topping de fructe de padure.
Pentru topping amestecam fructele de padure cu zaharul si le punem pe foc.
Amestecam sucul de la 2 portocale cu amidonul si il turnam peste fructele de padure.
Fierbem sosul pana se ingroasa usor.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii