Se framanta o coca din faina, sare, apa si drojdie. drojdia se amesteca cu apa calduta si se toarna peste faina, pana se obtine o coca.
Crema de branza se face cu branza, 1 ou, esente, zahar.
Se amesteca toate.Se spala portocala. Apoi, cu ajutorul unei razatoare, radem coaja de portocala peste crema.
Dupa ce a crescut aluatul, taiem fasii din aluat si formam o foaie. Facem trei foi, iar crema de branza o punem intre ele, intinsa uniform.
Inainte de a pune in tava foile, tava se unge cu uleiul.
Dupa ce am pus cele 3 foi de aluat, preparam un ou cu esenta de lamaie cu zahar si praful de cacao. Cu ajutorul unei pensule, intindem bine bine oul peste foaia de la suprafata.
Punem la cuptor in jur de 45 de minute, dar mai bine verificati cand se rumeneste.
Mmm! O delicateta. Pofta buna tuturor!
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii