Blatul
Se separa albusurile de galbenusuri si se bat spuma cu sarea. Se adauga zaharul treptat si se bate pana se intareste. Se incorporeaza aromele, galbenusurile si uleiul, alternand cu faina. Se unge o tava (25 x 35 cm) cu unt si se tapeteaza cu faina, se toarna compozitia si se coace in cuptorul preincalzit, la foc mijlociu, timp de 25 - 30\'.
Umplutura
Se mixeaza branza cu zaharul si se topeste ciocolata la bain-marie. Se pune gelatina la inmuiat in 200 ml zeama de compot, apoi se dizolva pe baie de aburi si se amesteca cu branza.
Se imparte compozitia de branza in doua: jumatate se amesteca cu zaharul vanilat, iar in cealalta jumatate se incorporeaza cacaua si ciocolata topita. Se umple cornetul cu cate o crema si se decoreaza blatul in dungi albe si maro, apoi se da prajitura la rece pentru 30\'. Apoi se taie piersicile in felii si se repartizeaza pe prajitura, dupa care se toarna deasupra gelatina calduta, preparat cu zaharul pudra, conform instructiunilor de pe plic.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii