Ouăle se mixează cu zaharul pana devine o crema spumoasa, se adaugă laptele câte puțin, uleiul tot câte puțin apoi amestecul de faina + vanilie + praf de copt. (Se poate folosi și esența de vanilie). Se amesteca bine totul cu mixerul apoi se împarte în doua. In una se pune cacao și se amesteca iar cealalta puteți sa o lăsați asa sau dacă vreți se poate pune nuca de cocos. Într-o tava unsa și tapetata cu faina se pune o lingura din aluatul alb alta din cel negru și tot asa pana se termina aluatul, trebuie sa puneți repede. Se da la cuptor la 180° timp de 40 minute (eu pun la temperatura mai mica ca la 180° cuptorul meu arde prăjitura). Când este gata se face glazura... se amesteca toate ingredientele și se pune pe foc 2-3 minute amestecând (depinde cât de densa vreți sa fie) apoi cu o lingura se întinde peste prăjitura.
Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureDoriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...
Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasaIntr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.
Budinca de cozonacRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii