Din ingredientele pt. foi faci un aluat din care se intind 4 foi. Nuca macinata se amesteca cu zaharul si se lasa deoparte.
Se unge o tava cu margarina, se tapeteaza cu faina, se aseaza prima foaie, se unge cu cu un strat subtire de gem si se presara nuca amestecata cu zahar. Se continua astfel pana se termina cu ultima foaie si se da prajitura la cuptor, la foc potrivit pt. 30 de minute.
Dupa ce s-a scos prajitura, se lasa sa se raceasca, apoi se pregateste glazura: se pune la fiert apa cu uleiul, zaharul si cacaua si se dau in clocot. Se intinde imediat peste prajitura si dupa cateva minute se poate orna cu ciocolata rasa.
Se lasa in tava pana a doua zi, cand se taie patratele.
Tort Trio de Ciocolata. Reteta perfecta de tort cu blat umed de cacao si trei mousse-uri fine din ciocolata neagra, cu lapte...
Tort trio de ciocolata. Reteta de tort cu blat umed de cacao si trei feluri de ciocolataPlacinta spirala cu spanac si branza in aluat foietaj este o alegere delicioasa pentru o gustare sau chiar pentru o masa...
Placinta spirala cu spanac si branza in aluat foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii