Se framanta aluatul si se lasa o ora la dospit.
Se imparte in trei parti.
Se intinde o foaie , se aseaza in tava, se unge cu marmelada si se presara cu nuca macinata si zahar.
Se aseaza a doua foaie , care se unge cu marmelada si se presara cu nuca si zahar , la fel ca prima foaie.
Se acopera cu a treia foaie, care se impunge cu furculita in cateva locuri.
Se pune in cuptorul incalzit la 160 de grade si se coace cca 1 ora.
Se scoate din cuptor si se pune peste ea glazura de ciocolata.
Se taie in felii patrata sau oblice.
Pofta buna!
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii