Se spala prunele, se rup in doua, se indeparteaza samburii si se presara peste ele 50 g zahar.
Se freaca untul spuma, se adauga sarea si restul de zahar si se amesteca in continuare, pana ce se topeste zaharul. Se incorporeaza faina amestecata cu praful de copt si zeamilul si, la sfarsit, albusurile batute bine.
Se unge o tava cu unt, se presara pesmetul si se intinde jumatate din aluat. Se da la cuptorul incins si se coace 10 minute la 180 grade C, dupa care se scoate din cuptor.
Se acopera cu prune, deasupra se intinde restul de aluat si se presara cu migdalele taiate.
Se coace inca 40 de minute si cand e gata se pudreaza cu zaharul farin amestecat cu cel vanilat.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii