Blat:
Se bat spuma albusele. Cand este tare spuma se adauga zaharul - pe rand, batandu-se continuu. Se amesteca nuca cu faina, iar apoi se adauga in ploaie la spuma.
Crema:
Se fierb la foc mic, pana se ingroasa galbenusurile amestecate cu zahar, lapte si faina. Dupa racire se adauga la un pachet de rama si o lingurita de migdale.
Grilaj:
Nuca taiata si prajita in cuptor se amesteca cu zahar si se pune pe aragaz amestecandu-se continuu. Dupa ce s-a caramelizat zaharul se rastoarna compozitia pe o farfurie uda. Rece se sfarma cu masina de tocat carne si se presara peste crema.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii