- Se incinge cuptorul la 210°C. Se unge o forma cu untdelemn. - Se cerne faina intr-un vas. Se adauga untul taiat bucatele si se sfarama ambele ingrediente cu varful degetelor. Se face o adancitura la mijloc, se toarna laptele si se amesteca totul repede, pentru a se obtine un aluat usor lipicios. - Se intinde aluatul pe o tabla de lemn data cu faina, manevrand sucitorul usor, pentru a obtine o foaie groasa de 2 cm. Se taie din ea cercuri cu diametrul de 6 cm (cu gura unui pahar de sampanie), care se pun unul langa altul pe tava de prajituri. - Se ung cu ou si se coc 15-20 de minute. Se servesc fierbinti, unse cu marmelada si frisca.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatIncearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...
Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii