PRAJITURA DIN NOUA SCOTIE

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
PRAJITURA DIN NOUA SCOTIE

Ingrediente

  • Blatul
  • 1 cana faina
  • 1cana zahar alb
  • 1 lingurita praf de copt
  • 112 g unt
  • 1 ou
  • 1 lingurita extract de vanilie
  • 4 cani afine negre
  • Crema
  • 2 cani smantana
  • 1cana zahar
  • 2 galbenusuri
  • 1 lingurita extract de vanilie

Mod de preparare

Se preincalzeste cuptorul la 375F (190C), se ia o forma de 23 cm si se unge cu unt.

Se amesteca faina cu zaharul si praful de copt, se adauga untul taiat bucati, oul si zaharul vanilat si se framanta aluatul. Se intinde si se aseaza in forma, apoi se pun afinele. Se amesteca toate componentele pentru crema, apoi se pun in forma, peste afine. Se da la cuptor pana ce capata o culoare aurie.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise