Biscuitii se zdrobesc marunt si se amesteca cu margarina si cu vanilia. Merele se curata de coaja, se dau prin razatoare si se topesc cateva minute la foc mediu. Daca doriti puteti adauga si 4 linguri de zahar.
Aluatul obtinut din biscuti se aseaza intr-un vas yena. Deasupra se aseaza un strat din merele racite si unul din capsunile taiate jumatati. Se da la foc mediu timp de 20 de minute. Se serveste rece.
Este o reteta de desert foarte buna pentru diabetici si nu numai!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii