Se bat ouale bine dupa care se aduga zaharul se se continua a se amesteca cu mixterul pana se topeste zaharul.Pachetul de unt se topeste in bain-marie si se adauga peste ouale batute.Se adauga faina cu praful de copt si morcovul cu scortisoara. Va rezulta o compozitie ce se aseazaintr-o tava tapetata cu ulei si faina sau hartie de copt.Se introduce in cuptorul incins si se lasa circa 20-25 min.Pentru a vedea daca prajitura delicioasa s-a copt puteti incerca aluatul cu o scobitoare(daca sobitoarea iese cu fragmente ,mai trebuie lasata la copt,daca iese curata prajitura e gata)...Se lasa sa se raceasca si se pudreaza cu zahar pudra.
Pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii